Terugblik Ruddervoorde: Cas Timmermans tweede bij Junioren

Twee renners van Parkhotel-ZZPR.nl-Orange Babies Cycling Team reden zondag in het Belgische Ruddervoorde. Danny van Lierop reed bij de Elites een goede wedstrijd en werd 20ste. Cas Timmermans deed het bij de Junioren geweldig en werd 2de.

Cas (2de bij Junioren): ‘Ik had een supergoede start en kon gelijk mee en de kop pakken, samen met twee anderen. Hier reed ik twee rondjes mee samen tot ik een goede zandpassage had en een kleine voorsprong nam. Een Belg kon nog mee, en later sloot er nog een Tsjech aan Die ging bij het ingaan van de bel vol aan en kon ik net niet volgen. Bij het zand kwam ik nog even in zijn wiel, maar hij had toch nog een sterker eindschot. Maar ik ben zeer content met mijn 2de plek!’

Danny (20ste bij Elite): ‘Na een prima start reed ik een tijdje op plek 17. In de derde ronde zat mijn ketting vast en daardoor teruggevallen naar plek 25. Het duurde heel lang voordat ik in een goed ritme zat, maar in de laatste twee rondes nog goede benen gevonden en op kunnen opschuiven naar de 20ste plek.’

Zaterdag reden drie van onze renners de Helmcross in Helmond. En ook daar werd het podium gehaald. Dat lees je hier